Bouw van schakelapparatuur

Inclusief uitgebreide service en deskundig advies

Schakelinrichtingen en regelinstallaties van Spelsberg worden wereldwijd gebruikt. Onze oplossingen zijn sectoronafhankelijk en worden bijvoorbeeld in de automobiel-, hout-, olie- of gasindustrie toegepast. De productie van de laagspanningsinstallaties tot 1.250 A wordt in nauw overleg met de klant door gekwalificeerd personeel op de locatie in Schalksmühle uitgevoerd. 

De projectplanning en bevoorrading door de klanten is mogelijk, maar kan ook via onze eigen afdelingen worden uitgevoerd. Op die manier worden de plannings- en inkoopinspanningen bij onze klant geminimaliseerd. U ontvangt aansluitklare oplossingen en profiteert van ons beproefde leveranciersnetwerk. Ook bij bijgekochte componenten gebruiken wij alleen premium kwaliteit, die aan onze hoge eisen voldoet. 

De grote flexibiliteit en betrouwbare stiptheid daarbij wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd. 

Uw contactpersoon voor Iso-schakelinrichtingen

Bij Iso-schakelinrichtingen moet op veel details worden gelet. De elektriciens van Spelsberg helpen u om de optimale oplossing te vinden. Wij bieden een grote verscheidenheid aan soorten van het modulaire GTi-ISO-schakelsysteem en enkele behuizingen met zekeringen en lastscheidingsschakelaars (AKi) tot en met de modulaire verdelers voor modulaire inbouwapparaten. Dit maakt een grote flexibiliteit mogelijk bij de fabricage van schakelinrichtingen en verdelingen van de centrale en decentrale energievoorziening. 

Maar met de hardware houdt ons aanbod lang nog niet op. Maak gebruik van onze vele diensten op het gebied van verdelingen en schakelinrichtingen. Onze planningstool bijvoorbeeld, de „TreeCad Spelsberg Assistent“, helpt u bij het maken van elektrische schema's, aansluitschema's of montagetekeningen. Onze elektriciens helpen u graag ook persoonlijk ter plaatse of telefonisch. U kunt uw offertes ook naar onze technische afdeling sturen. Die werkt de gegevens dan voor u uit. Zo ontvangt u gegarandeerd in de kortste tijd de producten die u nodig heeft: als lege behuizingen, voorgemonteerd, gedeeltelijk bedraad of aansluitklaar.

Gebruik onze knowhow

Gebruik onze knowhow en onze service van de eerste aanvraag tot en met de levering:

  • Projectplanning
  • Ontwikkeling van de eerste ontwerpen, maken van de schakelschema's, keuze van de juiste behuizingscombinaties in nauwe samenwerking met de klant
  • Aanvaarding van de productietekeningen door de klant
  • Montage van de schakelinstallatie door onze vakmensen volgens de huidige normen