Bouwgroepenmontage

Alles uit één hand

Op basis van ons grote standaardprogramma ontwikkelen wij exclusieve oplossingen, die exact op uw speciale toepassing toegesneden zijn. Dankzij genormeerde systeemcomponenten kunt u uw complete systeem heel individueel combineren. 

Typische montagewerkzaamheden op dit gebied:

  • Confectionering volgens de wensen van de klant, b.v. bedrading, aansluitingen, afdichtingen, contactstroken, etc.
  • Combineren van schakelinrichtingen, b.v. vermogensveiligheidsschakelaars, Schuko®-contactdozen, printplaten, lastscheidingsschakelaars, overspanningsbeveiliging

Wij monteren uw bouwgroepen en systeem-rekken, ook de assemblage ervan voeren wij voor u uit. Desgewenst kunnen wij alles tot een compleet systeem bedraden en uitrusten, zodat u zich alleen nog om de latere inbouw hoeft te bekommeren. Ons elektrotechnisch geschoold personeel garandeert daarbij een gelijkblijvend hoge kwaliteit.

Productie van kleine series

Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben wij ook voor kleine speciale opdrachten een mogelijkheid gecreëerd om deze heel snel, voordelig en met de bij Spelsberg gebruikelijke, hoge kwaliteit te implementeren. Daartoe hebben we onze processen opnieuw op elkaar afgestemd en kunnen wij niet alleen terugvallen op de modernste productieprocessen en bewerkingscentra. Ook een even deskundig als toegewijd team staat gereed om individuele wensen snel te realiseren. Daarbij werken alle experts over de afdelingsgrenzen heen hand in hand, communiceren direct en kunnen indien nodig zelfs op korte termijn gebruik maken van het eigen testcentrum. Dat bespaart niet alleen tijd – dat is ook goed voor je zenuwen! 

Eindcontrole

Voordat een onderdeel onze fabriek verlaat wordt het visueel gecontroleerd, bij complete installaties of indien gewenst wordt ook de elektrische functionaliteit getest. Elektrische eindproeven zijn in de vorm van visuele controles, continu-, isolatie- en aardleidingsmetingen of -tests mogelijk. 

Zo garanderen wij, dat de gebruikelijke hoge kwaliteit van Spelsberg ook bij voorgemonteerde, gedeeltelijk bedrade en aansluitklare behuizingen gewaarborgd is.