Customizing Loesungen

Precies op maat

Er is meer vraag naar individuele oplossingen op het gebied van behuizingen dan ooit. Vaak passen de „doorsnee“ producten niet bij de speciale eisenprofielen van de klanten. Spelsberg beschikt over de kennis en de engineering om op maat gemaakte behuizingen te ontwikkelen en te produceren.

Bij Spelsberg vindt het hele customizing-proces – van het idee tot en met het gecertificeerde seriemodel – in het moederbedrijf in Schalksmühle plaats en kan daarom in de kortste tijd uitgevoerd worden. Daarbij grijpen de afzonderlijke stappen als tandwieltjes in elkaar. Aan de hand van klantspecifieke eisen wordt eerst een driedimensionaal CAD-model gemaakt. Daarvoor gaan de ontwikkelaars van Spelsberg samen met de opdrachtgever aan tafel zitten. Want alleen, wanneer vanaf de eerste fase van de ontwikkeling alle details exact kloppen, ontstaat aan het eind een geslaagd product.

In nauwe samenwerking met de verschillende afdelingen ontwikkelt Spelsberg stap voor stap individuele oplossingen, die aanzienlijke kostenbesparingen voor de klant mogelijk maken. Want door het gebruik van modulaire werktuigen kunnen de kunststof behuizingen binnen de kortste tijd naar de wensen van de klant geoptimaliseerd worden.
Door middel van CAD en de modernste 3D-bewerkingscentra zijn behuizingen met geboorde of gefreesde openingen, gravure of inbouwdelen voor klantspecifieke toepassingen mogelijk. Door middel van zeefdruk, tampondruk of laserprint ontvangen de producten individuele logo's of letters. Alternatief voor het direct op de behuizing drukken biedt Spelsberg de gezamenlijke ontwikkeling van designfolies aan, die exact passend op bijvoorbeeld het deksel geplakt kunnen worden.

De afgewerkte klantspecifieke oplossingen worden in de eigen laboratoria getest en gecertificeerd. Het VDE- en UL-gecertificeerde testcentrum in de fabriek in Schalksmühle beschikt over uitstekend uitgeruste laboratoriums voor een uniek aantal testmethodes. Bij de wereldwijd erkende UL-test moeten de producteigenschappen voldoen aan de strenge eisen van de Amerikaanse testorganisatie Underwriters Laboratories. Met het keurmerk voldoet Spelsberg aan de groeiende vraag naar UL-gecertificeerde behuizingen voor klanten uit de VS, Canada en Europa.

Customizing: Een overzicht van uw voordelen

  • Individuele nieuwe ontwikkelingen
  • Op maat gemaakte producten
  • Tests in het eigen VDE- en UL-gecertificeerde laboratorium
  • Snelle en voordelige implementatie door modulaire werktuigen
  • Printservice: designfolies, folietoetsenborden, laserprint, tampon- en zeefdruk
  • CNC-gestuurd freescentrum: Doorgangsopeningen, schroefdraad, gravures
  • Bewerkingsservice: Individuele bevestigingspunten door ultrasoon lassen, EMC-coating, speciale kleuren
  • Montageservice: uitrusten, bedraden, testen
  • Individuele accessoires: snapsluitingen, mastklemmen, printplaten

Beldiensten

U zoekt een individuele behuizingsoplossing?
Samen met u ontwikkelen wij een product op maat. Bel ons via
tel: +49 (0)2355 892-155.

Alternatief schrijft u ons:
Contact

Download

Geen bestanden gevonden

Harde schaal, sterke kern

Spelsberg behuizing in gebruik voor motorstarter van Siemens.
Casestudies customizing

In onze VDE- en UL-gecertificeerde laboratoria worden nieuwe ontwikkelingen grondig getest.
Spelsberg/test