Casestudies uit de industrie

Spelsberg behuizingen beschermen gevoelige watercontrolesystemen

Watermeettechniek heeft juist in een industriële omgeving hoogwaardige componenten nodig, want precieze controles van de meest uiteenlopende parameters zijn hier onmisbaar. Als specialist voor watermeetsystemen biedt Analytical Technology Inc. een omvangrijk productassortiment van tweedraadsmeetomvormers en analysesystemen met PID-regelaars tot en met draagbare testapparaten voor het bepalen van ozon-, chloor- of fluoridegehaltes.

Zoals bij alle technologieën voor de procescontrole is het belangrijk, dat de analysesystemen zonder fouten en incorrecte meetwaarden werken, omdat anders mensen in gevaar zouden kunnen komen en in installaties hoge kosten dreigen door storingen en stilstand. De gevoelige elektronica moet daarom door behuizingen, die speciaal voor deze toepassing geschikt zijn, op betrouwbare wijze beschermd worden. De Analytical Technology Inc. gebruikt daarom consequent behuizingen van de firma Spelsberg.

Door de robuuste bouwwijze ervan is een zekere monitoring in alle toepassingsgebieden mogelijk, zoals bijvoorbeeld bij de afvalwaterbehandeling, bij industrieel koelwater of waswater uit de voedingsindustrie.

Chris McTear, technisch manager van Analytical Technology Inc. daarover: „Voor veel van onze klanten is het belangrijk, dat ze de parameters voor de veilige en hygiënische werking van hun toepassing steeds bewaken. Ze vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

Daarom gebruiken wij uitsluitend componenten van fabrikanten, die wij vertrouwen. Spelsberg is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige behuizingen. Wij weten, dat de behuizingen van Spelsberg aan onze hoge eisen voldoen en een eenvoudige installatie mogelijk maken“.

Bij Analytical Technology wordt een hele reeks Spelsberg producten gebruikt, zoals TK industriële behuizingen, Abox aftakdozen en AK modulaire verdelers.