Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik voor u te vereenvoudigen. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. OK

Ruimte voor ontwikkeling

Werken bij Spelsberg

Spelsberg is een fabrikant van kunststof behuizingen voor de elektrotechnische markt. De Spelsberg producten met de zo genoemde Duitse degelijkheid vinden hun weg naar verschillende toepassingsgebieden in Nederland. Spelsberg biedt daarbij een uitgebreid programma van behuizingen. Of het nu gaat om lasdozen, inbouwbehuizingen voor spots in beton, functiebehoud behuizingen die in moeilijke omstandigheden optimaal moeten presteren of industriële behuizingen die op verschillende plaatsen worden gemonteerd.

Via onze Nederlandse vestiging maken we de kwaliteit van Spelsberg beter bereikbaar voor onze Nederlandse klanten. Met ons gehele team zorgen wij voor een snelle verbinding tussen het Duitse moederbedrijf en onze klanten. Daarnaast dragen wij zorg voor diverse projecten en klant specifieke oplossingen.

De werknemers bij de Nederlandse vestiging worden gekenmerkt als echte teamspelers en bieden een goede collegiale werksfeer. Door de openheid in het team is er veel ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.