Verpakkingsservice

Individuele verpakkingen afhankelijk van de toepassing

Doorsnee oplossingen zijn niet altijd de beste. 

Soms heb je voor later gebruik heel speciale combinaties van artikelen nodig. Soms heb je speciale seriegroottes nodig, die zo niet in ons leveringsprogramma voorkomen. Veel klanten willen speciaal bedrukte dozen, bijzondere afmetingen of etiketten, die door de eigen logistiek goed verder verwerkt kunnen worden. 

Hoe ongewoon uw wensen ook mogen zijn: Wij willen het werk zo eenvoudig mogelijk voor u maken en willen er graag voor zorgen dat u uw behuizing met zo weinig mogelijk inspanning en kosten kunt gebruiken. 

Daarom bieden wij u een verpakkingsservice op maat, die tot en met de paneelverpakking precies de speciale kartonnen dozen, verpakkingseenheden of opschriften levert die u voor uw dagelijkse werkzaamheden nodig hebt. 

Onze logistieke experts werken tijdens de aanbiedingsfase van een project al graag met u samen om uw verzoeken tot in het detail te definiëren. 

Daarbij ligt de nadruk altijd op de vraag hoe u uw producten vervolgens wilt gebruiken: 

Wilt u dit artikel verder installeren?

Dan leveren wij het artikel desgewenst ook apart en los verpakt. Het omslachtig uitpakken vervalt daarmee en de verdere verwerking kan direct beginnen.

Wilt u zelf een aansluitklaar onderdeel verkopen?

Wij nemen het merken van de etiketten volgens uw wensen over en verpakken in uw eigen dozen. Zo bespaart u proceskosten en kunt u zich volledig concentreren op uw hoofdactiviteit. 

Logistiek volgens uw wensen!

Wij kennen uw bedrijf en weten hoe belangrijk het voor u kan zijn om onze producten precies volgens uw gegevens te ontvangen. Spreek met ons om uw werk verder te vereenvoudigen. Typische wensen van de klanten op dit gebied zijn:

  • Deksel en bodemdeel apart geleverd
  • Artikelen los in een omdoos
  • Verschillende leveringsadressen voor halffabrikaten
  • Verpakking in aangeleverde dozen of containers