Ingenieurskunst uit Duitsland

Wie verantwoordelijk voor de processen is, kent de kosten, die door uitval, onderhoud en stilstandstijden kunnen ontstaan. Duurzame, robuuste en onderhoudsarme oplossingen bieden hier een oplossing en renderen in klinkende munt.

Al meer dan 100 jaar staat Spelsberg in veel branches voor dozen, verdelers en behuizingen, die een uitstekende merkkwaliteit en een uitstekende prijs-prestatieverhouding met elkaar combineren.

Onderwerpen als Industrie 4.0, Smart Metering of elektromobiliteit zorgen ervoor dat hoogwaardige elektronica ook de laatste hoeken van allerlei gebouwen verovert. Het behoort tot onze kerncompetenties om deze elektronica snel en eenvoudig te bedraden en gevoelige constructiedelen te beschermen. Zo breiden we ons productassortiment voortdurend uit om ook in te spelen op nieuwe trends in de gebouwentechniek en elektro-installatie. 

Soms zijn er problemen, waarbij je met producten van de plank niet verder komt. Dan is een speciale behuizing nodig en wordt iemand gezocht die op dat gebied thuis is, die de wereldwijde normen net zo goed kent als de werkwijze van de installateur, die de aansluiting later uit moet voeren.

Wanneer het bijzonder complex wordt, kiezen grote bedrijven voor Spelsberg – de behuizingsspecialist met ervaring, met competentie in de elektro- en behuizingstechniek en met een netwerk aan toeleveranciers die alles mogelijk maken. Een eigen prototypebouw, conform UL- en VDE-gecertificeerde testlaboratoria en een modern machinepark met kundig bewerkingscentra.