Wat onderscheidt Spelsberg

Wie voor geteste veiligheid en merkkwaliteit kiest, is bij Spelsberg op z'n plek. Al meer dan een eeuw staat Spelsberg in de branche voor dozen, verdelers en behuizingen, die een uitstekende merkkwaliteit en een uitstekende prijs-prestatieverhouding met elkaar combineren. 

Een catalogusprogramma van meer dan 5000 serieproducten laat nauwelijks iets te wensen over. En als dat toch het geval is: van kleine aanpassing tot en met complete nieuwe ontwikkeling van aansluitklare, in serie vervaardigde behuizingen, bij Spelsberg is alles mogelijk. Omdat de complete knowhow voor nieuwe ontwikkelingen in het hoofdkantoor in Schalksmühle gebundeld is, kan het team van Spelsberg snel op individuele aanvragen reageren. Een hypermodern machinepark zorgt ervoor, dat ook kleine aantallen individueel bewerkt kunnen worden. Zo zitten de klanten van Spelsberg altijd aan de veilige kant - ook al is het catalogusprogramma niet voldoende. 

Door de jaren heen zijn zo betrouwbare zakelijke relaties met leveranciers en klanten gegroeid. Velen waarderen daarbij vooral, dat Spelsberg ondanks alle wereldwijde successen met beide benen op de grond is blijven staan. Er wordt duidelijke taal gesproken - op de woorden van de medewerkers van Spelsberg kunt u vertrouwen. Samen succesvol zijn – dat is het motto dat de business van Spelsberg bepaalt. En zo hebben wij niet alleen aan de prijs, de kwaliteit en de functie gedacht, maar ook aan degene, die onze oplossingen als dealer verkoopt, ze monteert en/of bedraadt. Het werk voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken - dat is onze missie.