Spelsberg

veilig.inspirerend.groen.

Dat is ons ideaal, dat wij op alle niveaus van ons handelen gestalte geven. 

Niet alleen de eindverbruiker profiteert van veilige producten die doen wat ze beloven. Alle procesfases van het advies, het opmaken van de offerte en de levering tot en met de service dragen ertoe bij, dat onze partners zich bij ons op hun plek weten.

Ons uitgangspunt is steeds dat de verwerker de producten snel en eenvoudig kan monteren, de distribiteur het goed kan opslaan en steeds snel beschikbaar heeft en dat wij het zoeken, bestellen en opslaan vereenvoudigen door modulaire concepten en toegevoegde accessoires.  Spelsberg houdt overigens alle kernproducten op voorraad en verstuurt deze binnen 24 uur. Dankzij onze zeer effectieve productie kunnen wij onze opslagplaatsen binnen een dag weer bijvullen. Ook het naleven van toegezegde afspraken, het testen van gegarandeerde eigenschappen in ons eigen laboratorium of een razendsnelle eerste bemonstering binnen 48 uur geven planners, handelaren en verwerkers een veilig, goed gevoel.

Onze missie - uw verlichting

Het onze klanten elke dag gewoon gemakkelijker maken – dit is onze missie van begin af aan. Wij zitten niet te denken aan bevoegdheden en afdelingsgrenzen – iedereen bij ons draagt verantwoordelijkheid en is toegewijd aan dit doel, opdat uiteindelijk alles past en er even snelle als creatieve oplossingen gevonden worden.

Enthousiasme op elk vlak

Enthousiasme is bij Spelsberg op alle niveaus merkbaar. Een toegewijd, nieuwsgierig team neemt de uitdaging van complexe vraagstellingen met plezier aan. Met korte paden, platte hiërarchische structuren en snelle beslissingen is uitdokteren leuk en leidt tot snel succes. Teamwork staat daarbij op de eerste plaats.

De meest medewerkers van Spelsberg zijn al jarenlang bij het bedrijf, kennen hun collega's goed en kunnen veel kwesties onbureaucratisch oplossen. Dat reduceert de time-to-market voor nieuwe Spelsberg producten en levert ook voor individuele vraagstellingen snelle resultaten op het hoogste professionele niveau op.

Alleen maar goed zijn is voor ons niet genoeg – wij willen steeds de leiding hebben en nieuwe, innovatieve oplossingen vinden. Die passie is aanstekelijk. Ons enthousiasme ook aan onze klanten te laten voelen – dat is onze visie.

In elk opzicht groen

Groen is voor ons niet alleen de kleur van ons logo – groen staat bij Spelsberg ook voor duurzaamheid en het sparen van ressources. Al vele jaren werken wij met producten zonder het gebruik van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en wij hebben als eerste fabrikant speciaal voor duurzame energieën oplossingen ontwikkeld en houden bij alle processen steeds de effecten op het milieu in het oog, wat is gedocumenteerd door de certificering van het milieumanagementsysteem DIN EN ISO 14001. Ook hechten wij veel belang aan het welzijn van onze medewerkers. Zo zijn alle werkplekken ergonomisch uitgerust en op plaatsen waar sprake is van geluid, stof of vuil nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en het werken daar zo aangenaam mogelijk te maken.