Digitale bedrukking

Gedurende vele jaren waren tampondruk of gravures geliefde procedures om behuizingen te markeren. Maar deze methoden zijn moeilijker te gebruiken, wanneer de weer te geven details met meer filigraan uitgevoerd moeten worden. Bij het thema kleur zijn de grenzen van de beproefde procedures dan echt bereikt. 

Daarom bieden wij onze klanten sinds enkele jaren de mogelijkheden van digitale druk aan, om complexere speciale opschriften of designs op onze behuizingen aan te brengen. 

Op het gebied van design is hier alles mogelijk, wat bij de conventionele vierkleurendruk bekend is: 

Expressieve designs, een groot kleurenspectrum, kleurverloop en zelfs fotodruk. Een eenvoudige, onopvallende standaardbehuizing verandert zo in een origineel, direct opvallend individueel stuk. 

Vaak wensen onze opdrachtgevers hier opgedrukte, uitvoerige verklaringen over aansluitingen of te monteren componenten. Veel van onze klanten gebruiken de digitale druk om hier hun eigen bedrijfsontwerp terug te zien. Denkbaar zijn ook opdrukken die bij de latere toepassingsomgeving passen – zoals bijvoorbeeld foto's van strand en golven voor het gebruik in zwembaden. Hoe extravagant de ideeën ook mogen zijn, – wij hebben de technische mogelijkheden ervoor en brengen ze graag in praktijk. 

  • maximale afdruk 300 mm* 420 mm 
  • meerkleurendruk 
  • goed geschikt voor kleine series of monsters
  • kleurverloop is mogelijk