Werken bij Spelsberg

Nauwe samenwerking op basis van vertrouwen, vlakke hiërarchieën en open communicatie zijn belangrijke pijlers van ons succes. Zo creëren wij een innovatief klimaat, houden knowhow in het bedrijf en bieden onze klanten een uitgebreide service rondom onze producten.

Hoe tevreden de medewerkers van Spelsberg zijn, blijkt uit het lage verloop en de sterke identificatie met het bedrijf. Niet alleen de familie Spelsberg houdt zich in de vierde generatie met behuizingen bezig – ook de voorouders van veel medewerkers werkten al voor Spelsberg. 

Wie bij Spelsberg carrière wil maken, moet een absolute teamplayer zijn en zich verantwoordelijk voelen voor het lot van de onderneming – ongeacht op welke plek hij zit. Iedere medewerker is belangrijk en elke taak verdient het om zorgvuldig en met toewijding uitgevoerd te worden. Het werk voor onze klanten gemakkelijker maken – dat is voor ons het hoogste doel, waaraan alle medewerkers van Spelsberg hun deel bijdragen.

Bijscholing stimuleren

De mensen bij Spelsberg zijn bepalend voor het succesverhaal van het bedrijf.  Een grote inzet en een langdurige betrokkenheid van de medewerkers zijn de beloning voor dit teamwerk op alle niveaus. Want zonder ideeën en de motivatie van de medewerkers van Spelsberg zouden we niet zijn waar we nu zijn.

Goede resultaten behaal je alleen, als iedereen weet wat hij doet. Daarom hechten wij de hoogste waarde aan de opleiding en bijscholing van ons team en bieden iedereen de mogelijkheid zich bij ons te ontwikkelen. Nieuwe technologieën, nieuwe wettelijke richtlijnen of ook de huidige trends in de installatietechniek vereisen telkens weer aanpassing van het assortiment, van de productieprocessen en ook van de communicatie met onze klanten. Dat lukt alleen als de medewerkers voortdurend van de laatste ontwikkelingen op hun gebied op de hoogte gebracht worden. Wie nieuwsgierig is en bereid is een leven lang te leren, is bij Spelsberg aan het juiste adres!

In onze teams heerst een goede collegiale werksfeer. In deze context zijn er veel mogelijkheden voor nieuwe ideeën; hier kun je echt het verschil maken.