Lege behuizing voor de industriële sector

Als jarenlange expert in de behuizings- en elektrobranche bieden wij u een grote keuze aan verschillende lege behuizingen voor de industriële sector. De toepassingsmogelijkheden van de behuizingsoplossingen zijn uiterst veelzijdig. Of u nu producten voor de industrie wilt produceren of speciale oplossingen voor de bedrijfs- en installatietechniek zoekt: met meer dan 1.000 verschillende behuizingsvarianten kan aan bijna elke vereiste worden voldaan. Onze producten worden bijvoorbeeld gebruikt in de meet-, regel- en besturingstechniek, de telecommunicatietechniek en in de machine- en installatiebouw.

Of u nu producten voor de industrie wilt produceren of speciale oplossingen voor de bedrijfs- en installatietechniek zoekt: met meer dan 1.000 verschillende behuizingsvarianten kan aan bijna elke vereiste worden voldaan. Onze producten worden bijvoorbeeld gebruikt in de meet-, regel- en besturingstechniek, de telecommunicatietechniek en in de machine- en installatiebouw.

Lege behuizing van kunststof en aluminium

Onze kunststof behuizingen zijn van polystyreen, ABS of glasvezelversterkt polycarbonaat. Voor speciale gebieden, die hogere eisen aan het weerstandsvermogen ten opzichte van bepaalde chemicaliën stellen, zijn uitvoeringen van aluminium verkrijgbaar. Afhankelijk van de productvariant hebben onze industriële behuizingen de beschermingsklassen IP65, IP66 of IP67 conform DIN EN 60529 en zijn dus stofdicht, minimaal tegen waterstralen en eventueel tegen tijdelijk onderdompelen beschermd. Ze zijn in vele afmetingen en naar keuze met gladde of voorgestanste metrische uitbreekopeningen en modulaire werktuigen leverbaar. Naast een grote keuze aan accessoires zoals montageplaten, scharniersets en diverse standaard rails bieden wij als extra service klantspecifieke oplossingen voor onze standaardproducten.

Aanpassing volgens individuele behoeften van de klant

Omdat wij alle competenties van de ontwikkeling en de prototypebouw, de controle en certificatie tot en met de werktuigbouw en de productie in een fabriek bundelen, onderscheidt Spelsberg zich in het bijzonder door de individuele bewerking van verschillende behuizingsoplossingen. Opdrukken voor het deksel evenals speciale oppervlaktebekleding zijn daarbij net zo goed mogelijk als aanvullende boringen of schroefdraad – en dat al vanaf kleine aantallen. Voor deze aanpassingen evenals voor de bouw van prototypes is onze speciale afdeling Customizing verantwoordelijk. Vraag naar onze vele aanpassingsmogelijkheden op dit gebied.

Een eigen VDE- en UL-geaccrediteerd testlaboratorium

Als kunststofverwerkende onderneming en behuizingsfabrikant met jarenlange ervaring beschikken wij bovendien over elektrotechnische vakkennis op het gebied van elektro-installatiemateriaal. Zo kunnen wij niet alleen in ons eigen VDE- en UL-geaccrediteerde testlaboratorium, maar ook bij de klant ter plaatse passende tests uitvoeren. Deze accreditatie garandeert een doorlopend hoge en gelijkmatige kwaliteitsstandaard bij onze producten en diensten.

Praktische CAD-gegevens als download

Uitvoerige technische gegevens over afmetingen, materialen en overige eigenschappen zoals beschermingsklasse en brandgedrag worden op de afzonderlijke productpagina's vermeld. Daar zijn na een korte registratie bij MySpelsberg bovendien CAD-gegevens van de afzonderlijke lege behuizingen als download voor u beschikbaar. Met de praktische 3D-weergave krijgt u vooraf een haarscherp beeld van de behuizing en kunt u dit bijvoorbeeld in het kader van uw productontwikkeling gebruiken.

Professioneel advies en projectondersteuning

Neem contact met ons op als u meer vragen over onze behuizingsoplossingen heeft. Onze ervaren medewerkers zijn ook beschikbaar voor advies aangaande de vele aanpassingsmogelijkheden van de lege behuizingen. U zult vaststellen, dat wij zeer bekend zijn met de speciale eisen zoals die van constructeurs, ontwikkelaars, technici en inkopers. Bouw op onze ervaring van meer dan 100 jaar als behuizingsspecialist!

De directe lijn naar onze experts

Uw bericht naar Spelsberg
Uw informatie (* verplicht)
Bedrijfsgegevens
Uw bericht naar Spelsberg